Om os »

Om Tegnestuen Refnov ApS

Tegnestuen Refnov er grundlagt af Jens-Peter Refnov, der i dag er direktør og kreativ chef i firmaet. Jens-Peter Refnov er oprindeligt uddannet tømre, men fik hurtigt smag for den mere tekniske del af byggebranchen.

Det førte til en uddannelse som bygningskonstruktør, og sendte ham derfra videre til Kunstakademiets Arkitektskole på Holmen i København.

I starten af karrieren var han tilknyttet forskellige tegnestuer og bureauer som freelancer og konsulent, blev opgaverne hurtigt så mange, at det eneste rigtige var at åbne egen tegnestue – og det har vi aldrig fortrudt!

For siden har det været muligt at kombinere den gamle tømrekærlighed til træet og restaureringen af liebhaverboligers krævende bindingsværkskonstruktioner, med bygningskonstruktørens store overblik og lyst til projektstyring. Begge dele bundet sammen af arkitektens kreative overskud og æstetiske sans.

Når direktøren ikke hjælper andre med at føre deres byggeambitioner og drømme ud i livet, elsker han at bruge tid i sit sommerhus på Falster med fruen Janne og parrets to børn.
Ellers kan du måske møde ham i havkajakken, i dykkerdragten eller på racercyklen, alt efter vejr og årstid.

Man kan altid skrive direkte til direktøren på jpr@tegnestuenrefnov.dk

Jens peter Tegnestuen Refnov ApS

Tillid skaber tryghed

Tegnestuen Refnov handler om samarbejde.Vi ser ikke vores kunder som klienter, og vi ser ikke vores opgaver som sager.

Vi ser et samarbejde, der skal indfri drømme og visioner. Byggeopgaver er altid en vej fremmod et mål, frem mod en drøm. Om det er en privat beboelse, et nyt firmadomicil, eller alleformer for udbygning og renovering, så er det projekter der skal åbne nye muligheder ogvarsle nye tider. Det kræver et præcist og tillidsfuldt samarbejde, og der lægger vi vores fokus.

Tillid skaber tryghed, og tryghed er væsentlig I forbindelse med store investeringer og nyeprojekter, der kan være svære for kunden at overskue fra start til slut.

Vi kan overskuetingene, og derfor kan vi garantere kunden tryghed, når det indbyrdes forhold er baseret påtillid.

Fagligheden er en selvfølge hos Tegnestuen Refnov. Vi har kompetencerne, og råder vien sjælden gang ikke over dem internt i huset, ved vi altid, hvor vi skal gå hen for at findespecialviden og sparring.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan sikre den nødvendige rådgivning. Så simpelt kan det siges!
Hvad enten der er tale om virksomheder eller private har et byggeprojekt utrolig mange faser,og god rådgivning for dig sikkert igennem alle faser.

Det hele starter med en drøm, en vision,en idé fra din side; der skal ske noget, der skal skabes noget!

Vi rådgiver i to etaper.

  • Den kreative rådgivning: hvor dine drømme og ønsker bliver til tegninger, 
    projekteringer, finder et design og en form.

  • Den byggemæssige rådgivning: hvor dine mål og vision anlægges og udføres inden for
    de aftalte rammer og dermed bliver til virkelighed.

Vi varetager et helt forløb fra idé til overdragelse. Vi skaber den tillid der giver dig den bedstetryghed, så du kan nyde den sjove del af byggeriet: at se drømme blive til virkelighed.

Så uanset hvad du ser i dine byggedrømme, så tag os med på råd, tag kontakt, og lad os se omvi kan finde tilliden.

Top